sâmbătă, 25 aprilie 2015

Fun

Pentru asta sunt prietenii

De ce sunt teneșii mei așa? De ce mă simt așa de bine și plină de energie? Azi am simțit vara. Și am căutat-o la ea acasă, acolo unde dansează cu zânele pădurii și zmeii care fură suflete noaptea. Am găsit-o. De acolo vine ea, la mine pe stradă, (oh... un fel de axis mundi), apoi în oraș, o scoatem noi la o bere și un puf puf, și abia după merge la toată lumea, în celelalte părți, în celelalte curți și grădini.

După ce ne-am simțit urmărite, după ce am obosit, după ce fundul meu greu simțea că nu mai poate, după ce Erika țipa la mine să merg mai încet, după ce mi-am amintit fiecare loc pe care îl mai văzusem acum mult timp, de pe vremea când Pintea-unul din câinii mei mă însoțea mereu, de pe vremea când cea mai bună mâncare era aia din pădure, adică frigărui din carne nu foarte condimentată, aranjată nefițos pe crengi fără scoarță, totul cu miros de verde și proaspăt.




Rămâneam acolo dacă aveam o priză, wi-fi și ceva de mâncare. Se pare că m-am întors.


Ieșiți pe afară, lăsați puf-pufurile și beutura, mâncarea, porceala. Așteptam primăvara și acum ne ținem fundurile grase pe aceleași scaune. Haida.

                                                                                                      


XOXO,
                     Ciobsie
                                                                                                                        




sâmbătă, 18 aprilie 2015

frustrari


N-am trecut pe lângă nimeni, el a fost un nimeni și Nimeniul însuși a fost un zero barat.
Probabil am trecut pe lângă o umbră a lui, fiind ținută de mână de către o altă umbră.
Tot a lui.


             ~
  WHO NEEDS BOYS WHEN U HAVE THE BEST FRIENDS EVER?
Și fix de asta am nevoie de o pauză, o pauză în care să mă critic, o pauză de masturbare metaforică, spirituală, o pauză de eu cu mine și cu ăia care mă merită. Și scorpiile au nevoie de pauze. Sincer...
Cu același aer de bestie în vacanță *care a luat o pauză,nu?*, constat că îmi place din ce în ce mai mult culoarea albastru, o culoare de Ciobi-le-garcon. Revenind la chestii feminine,vreau să vă zic că m-aș îngropa în narcise. Deși speram niște flori date din obligație și interes, se pare că am vaza uscată, la menopauză, dar mai poate. Mi-a zis mie. Are nevoie de ceva nou, e gata să se dezbrace, are nevoie doar de un motiv suficient de atractiv.
Doamne, cu mintea asta perversă merg luni la școală?
Oh. Asta a fost supa mea de azi și a fost un deliciu teribil. Am simțit primăvara în gură, m-am hrănit cu ea. A fost delicioasă. În timpul care urmează trebuie să o iau mai ușor cu mâncarea de purcix, trebuie să dau jos ce am strâns.
COBOR LA PRIMA.

Merci pentru că ai citit încă ceva. See you ^_^
                                              XOXO,
                                                                                                           Ciobsie



miercuri, 15 aprilie 2015

falsitati

share my body and my mind with you
that's all over now
did what I had to do
cause it's so far past me now

Așa se aleargă înapoi spre casă, după false momente romantice, după săruturi plictisite. 
Oh, i-aș spune acestei atitudini vrăjeală, dar nici măcar atât nu e.


Cu parfumul meu, cu țigările lui X, cu aroma pomilor înfloriți, cu mușcături, salivă, gust, toate combinate și aruncate rapid în geantă, luate departe, duse și uitate undeva unde nu le găsește omul, animalul, duhul sau zeul. Ascunse printre firele de păr, porii feței, printre celulele mele și celulele sale.


Mai fals decât pielea din care e făcută jacheta mea, mai fals decât iubirea mea pentru mers la școală, mai fals decât soarele care nu răsare, ci apune dimineața. 

vineri, 10 aprilie 2015

easter fun 2

M-am făcut fată cuminte, decentă și mai bună. Deși nu am mai scris de ceva timp, revin cu forțe proaspete. După nenumărate stări vegetative, stări din alea gen Ohh, azi sunt la detoxifiere. Apoi, ieși în oraș ca scorpia și prima întrebare e Bere? Tu...
Da
Nah, nu știu. Eu vă dau poze strict despre subiect. 



Mai multe maine, Acum dorm. XOXO,
                                                            Ciobsie

duminică, 5 aprilie 2015

24 h- priviri

24 de ore de la ultimul zâmbet larg, de la privirile adânci, de la dorința animalică de a da la o parte masa, cafeaua, sucul, tot ce era pe masă- apropiere
24 de ore neîmplinite de la ultima îmbrățișare, de la ultimul pupic- ascuns, timid- de la promisiunea ca o să ne reîntâlnim, de la primul fir de dor care s-a despicat în mii de firișoare, care sunt menținute în viață de o flacără puternică și niște cuvinte atât de adânci, încât au ajuns până la ciocan și nicovală, undeva în urechile noastre, ca niște fiori. Între ciocan și nicovală sunt eu acum, între valurile mării spumate și între nisipul arzător care îmi înroșește tălpile tinere și neșlefuite.
Nici măcar nu pot să spun mai multe. Eu? Îndrăgostită? Din nou, în același timp, de cine? Eram luată, mai sunt? 
Nu știu.


                                                                                                                           XOXO,
                                                                                                                                        Ciobsie