vineri, 14 martie 2014

De ce am eu poftă în dimineaţa asta?

       Omleta este una dintre preferatele mele. Fie că este vorba despre simpla omletă cu brânză sau despre omleta superbă cu pătrunjel,mărar sau ceapă verde, ori despre cea cu rodie şi câââte şi mai câte, omleta este delicioasă! Alături de o salată verde sau orice alt fel de salată simplă, poate constitui un mic dejun pe cinste.
 Omleta cu ciuperci și rodie este preferata mea. Gustul sărat al brânzei, neapărat brânză de capră, iți inundă gura şi apoi, bonus (în direct şi în reluare), dulceaţa rodiei iti explodează în gură şi atunci iţi aminteşti că dimineaţa e frumoasă. Da, ador şi omleta de primăvară, cea cu mărar şi ceapă verde alături de nişte simple roşii cherry. Dacă aveţi şi ingrediente naturale 100%  puteţi face din omletă o adevărată delicatesă! 
   Pentru dimineaţă recomand ceaiul de tei sau de soc. Pentru cei mai boemi recomand ceaiul de lavandă care face minuni în orice circumstanţă. Aplicat pe faţa, sub formă de compresă, face pielea catifelată. Normal, recomandat este să nu cumpăraţi pliculeţe, ci să culegeţi vara lavandă şi s-o păstraţi (chiar dacă se usucă). 
Sper să aveţi o dimineaţă perfectă. E vineri!!! 


                       XOXO,
                                         Ciobsie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu